Megszületett Berki Mazsi és Krisztián kislánya: sok izgalom után jött világra

Születés Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Mazsi ígéretükhöz híven élőben közvetítették a kislányuk születését, aki végül nem természetes úton jött világra. 

Berki Krisztán és Mazsi élőben közvetítették gyerekük születését, már azt is, ahogy a kórházba tartottak, méghozzá taxival. A nézők követhették, hogy Mazsi milyen beavatkozásokon esik át, és természetesen a teljes vajúdást is, ám a konkrét szülést már csak azok figyelhették, akik befizettek egy bizonyos összeget. Ennek az intim pillanatnak a megosztása komoly indulatokat váltott ki az emberekből, de Krisztián és Mazsi kitartottak amellett, hogy szeretnék megmutatni a gyerekük születését az embereknek.

Berki Mazsi és Krisztián gyereke megszületett TV2

Kislányuk végül nem természetes úton, hanem császármetszéssel jött világra, megszületése után előbb Mazsihoz vitték, mad Krisztián mellkasára fektették - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.