Pásztor Anna őszintén beszélt babái elvesztéséről

Forrás: TV2 -
depresszió nehéz időszak vetélés Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Anna élete egyik legnehezebb időszakáról vallott.

Az énekesnő a Palikék világa by Manna Három igazság című műsorában beszélt élete egyik legnehezebb időszakáról. Miután megszületett kisfia, komoly depresszióba esett, mert előtt már két magzatot is elvesztett.

PÁSZTOR ANNA Forrás: TV2

"Mint a csiga, a saját taknyomon-nyálamon csúsztam, óriási gigamélységekben voltam a kisfiam születése után. A két pici baba előtt volt két másik pici baba, akik sajnos nem születtek meg. Olyan mértékűen fájt a lelkem emiatt, hogy nagyon nehéz volt belemenni a szülésbe, olyan nagyon meg akartam tartani Benjikét, hogy összezárt a szervezetem, alig tudták kioperálni őt" - mondta a műsorban Anna.

Kisfia születése után fél évvel tört ki rajta a depresszió babái elvesztése miatt, és közel egy évig rá sem lehetett ismerni.

"Megtapasztaltam, milyen az, ha az embernek elveszik az életkedvét"

Az énekesnő korábban arról beszélt, hogy nem életének legjobb időszakát éli. Az énekesnőt kettős csapás érte, melyekről rajongóit a legújabb Instagram videójában tájékoztatta. Élete egyik legnehezebb időszakáról vallott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.