"Állva feküdtem, hogy ne hányjak” - Pásztor Anna nehéz időszakon megy keresztül

hányás betegség énekesnő Instagram Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Anna elmondása szerint jelenleg nem életének legjobb időszakát éli. Az énekesnőt kettős csapás érte, melyekről rajongóit a legújabb Instagram videójában tájékoztatta. 

Pásztor Anna úgy érzi, hogy a világ is összeesküdött ellene. Néhány napig gyengélkedett és olyannyira rosszul volt, hogy állítása szerint állva kellett „feküdnie", hogy ne hányja el magát. Később, amikor az egészsége megjavult, a zenekari társairól kiderült, hogy koronavírussal fertőződtek meg.

Ha ez nem lenne elég, az énekesnő kerékbilincset is kapott, úgyhogy valóban összejött neki minden. Úgy érezte, hogy rajongóit is szeretné a történtekről tájékoztatni, így feltöltött Instagramra egy videót, Apokalipszis címmel, melyben helyzetjelentést adott magáról.

Pásztor Anna válása után két évvel vallott élete egyik legnehezebb időszakárólhttp://www.life.hu/eletmod/20211125-pasztor-anna-valasa-utan-vallott-elete-egyik-legnehezebb-idoszakarol.htmlBár Pásztor Anna és férje különváltak, gyermekeik érdekében próbálnak továbbra is egy családként működni. Életmód--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.