"Miért kell folyamatosan szerepelni?" - Csúnya kritika érte Ördög Nóráékat

gyerekek Nánási Pál Nánási Vencel Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és Ördög Nóra a családi Instagram-oldalon tettek közzé egy fotót gyerekeikről, ami nem nyerte el mindenkinek a tetszését.

Nánási Pál és Ördög Nóra előszeretettel avatják be a családi életük pillanataiba a rajongóikat. Legtöbbször a YouTube-csatornájukon és az Instagram-oldalukon teszik közzé ezeket a felvételeket, habár már többször érte kritika őket azért, mert sok képet osztanak meg a gyerekekről. Most, a legújabb kitett fotó alá is érkezett kritizáló komment.

"Szánalmas, hogy 'aprópénzre' váltjátok a gyerekeiteket. Miért kell folyamatosan szerepelni? Nánási Pál egy remek fotós: mióta ebben a majomparádéban részt vesz, teljesen hiteltelenné válik számomra, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül" - idézi az azóta eltűnt kommentet a Bors. Természetesen sokan örültek a fotónak.

"Tüneményes gyermekeitek vannak" - írta egy kommentelő. "Édesek" - írta egy másik hozzászóló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.