Oszvald Marika autóbalesetet szenvedett: elmondta, mi történt pontosan

Oszvald Marika kátyú Budapest-Bamako Rali autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszvald Marika a Budapest-Bamako Rally-n szenvedett autóbalesetet. 

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőnek lehetősége nyílt arra, hogy megtapasztalja, milyen a Bamako Rally-n, a sivatagban autózni. Bár Oszvald Marika nem versenyzőként vett részt a futamon, hanem adományokkal vágott neki az útnak, így sem maradt ki a rally izgalmaiból.

Az egyik útjuk során a jármű egy kátyúban kötött ki, és ha ez nem lenne elég, az autó az oldalára borult Oszvald Marikáékkal. Az operetténekes szó szerint a feje tetejére állt, de volt benne annyi lélekjelenlét, hogy kiszabaduljon az autóból. A baleset részleteiről a Szerencsekerék adásában beszélt a színésznő.

Oszvald Marikával a Life.hu készített nemrég interjút, amelyben a színésznő elmondja, hogyan békélt meg az öregedéssel, mi tartja fitten, meddig szeretne még játszani, milyen új kihívások vannak az életében, és elárulja azt is, mi lesz a sorsa a védjegyévé vált cigánykerekezésnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.