Napi horoszkóp 2022. április 26.: a Bika közel kerül a másik lelkéhez, a Nyilas egy titok nyomába ered

Forrás: Dreamstime -
Vénusz napi horoszkóp Neptunusz horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hold és a Szaturnusz fényszöge komoly színezetet ad az érzéseinknek, és most sikerül megtalálni az egyensúlyt a szív és az ész között. Napi horoszkóp következik vasárnapra.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


Szerencsés napod lehet ma, még szorult helyzetekből is nagyszerűen ki tudod vágni magad. Minél nehezebb a helyzeted, annál jobban járhatsz a végén a napi horoszkóp szerint. Ez persze nem azt jelenti, hogy direkt keresned kellene a veszélyt...

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


A Vénusz együtt áll a Neptunusszal, ami romantikus energiákat és spirituális élményeket egyaránt hozhat. Ma mélyebb szinten vagy képes kapcsolódni másokhoz, és olyan beszélgetéseket tudsz folytatni, amik során valóban megérteted magad, és megérted a másikat.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Energikus és találékony vagy a mai napon. Különösen a főnökeidet kápráztatod el zseniálisabbnál zseniálisabb ötleteiddel. A megvalósítás már nem annyira könnyű, ahhoz szükséged lesz másokra is.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


A Vénusz-Neptunusz együttállás miatt most könnyebben megragadható, és megfogalmazható, amit néha saját magad sem tudsz: hogy mire is vágysz valójában. Ezzel pedig bevonzhatod az igazit és a boldogságot az életedbe.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)


Szereted kimondani, amit gondolsz, és azt is tudni akarod, hogy a partnered miként gondolkodik kettőtök kapcsolatáról. Ma lehetőséged lesz rá, hogy megértsd a másik mozgatórugóit.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


A Vénusz-Neptunusz együttállása felébreszti benned a nyitottságot a spiritualitásra. Most olyan élményeid, érzéseid és megéléseid lehetnek, amik még közelebb hoznak egymáshoz a pároddal.

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért kattints IDE.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.