Összezárva Hajdú Péterrel Megasztár Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban többek között arró meséltl, miért jelentkezett a Megasztárba és kinek szeretett volna a leginkább bizonyítani. 

A ma már sikeres énekesnő tizenhét évesen, egyedül indult Magyarországra a Vajdaságból, hogy benevezzen a tehetségkutatóba.

"Titokban neveztem be, apám nem adta a nevét és a jóváhagyását ehhez az egészhez, de el kellett neki mondanom, ezért azt mondta, miután kezelhetetlen vagyok, nem jön fel nekem szurkolni, és anyukámat sem engedte fel" - idézi Henit a Bors.

" Az nagyon rossz érzés volt, hogy minden alkalommal, amikor kiálltam a színpadra, azt láttam a stúdióban, hogy 'Hajrá Tóth Vera, itt vagyunk, Tapolca, transzparens táblák, Balassagyarmat, Gáspár Laci, Oláh Ibolya', mindenhonnan voltak rokonok, barátok, ismerősök, nálam senki. Csak abban bíztam, hogy nézik a tévét és szurkolnak otthon. (...) Mindig apunak akartam megfelelni, sokáig azon dolgoztam, hogy egyszer büszke legyen rám..." - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.