Napi horoszkóp (2022. május 03.): a munkában, karrierben vezethetnek sikerre az égiek

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pozitív energiák hatnak ránk, ezért szerencsés nap lesz a kedd, segítenek mozgásba lendíteni az ügyeinket.

Kos
Anyagi fellendülést jelez a Kos jegyében járó Vénusz. Most olyan ötleteid lehetnek, amiket gyorsan kamatoztatni tudsz, vagy képes leszel félretenni egy komolyabb összeget. A szingli Kosokat ráadásul most a sors össze is hozza valakivel.

Bika
Ma a Jupiter és a Plútó fényszöge hat nagyon erőteljesen, a munkában, karrierben hozhat sikereket. Könnyebben intézed az ügyeidet és áttörést érhetsz el abban, amiben korábban elakadtál.

Forrás: Shutterstock

Ikrek
Szinte hemzsegnek körülötted a jóakarók, barátok, de talán túlságosan is odaadod magad a kényüknek, kedvüknek. Próbálj meg mértéket tartani, mert közvetlen hozzátartozóid lassan megsértődnek.

Rák
A Jupiter-Plútó fényszöge miatt a munkahelyi változások is csak jót hozhatnak neked. Az újító szándékot pedig egyenesen díjazzák. Lehet, hogy valaki keményebben szól hozzád, de attól még lehet a jóakaród, ugyanis a türelmetlenség még nem gonoszság.

Oroszlán
Sokakat magad mellé állíthatsz a jó humoroddal, beszédességeddel, még a régi ellenségeidet is megnyerheted. A barátaid pártolnak, sokan adnak a szavadra. Minden adott, hogy sorsodban előre lépj.

Szűz
Fogadd el a társad, főleg, ha utazásra készülsz, de a rokonaiddal kapcsolatban is. Most ő az, aki képes tisztán látni, de tiéd a döntés joga, hogy sorsotokat irányítsd. Egy gyermekkori emlék hasznos tapasztalatnak bizonyul - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.