"Nagyon nem vagyok egyedül..." - Horváth Grétára rátalált a szerelem

boldogság Horváth Gréta továbblépés szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Gréta a hangos válás után úgy tűnik, újra szerelmes.

Horváth Gréta élete január elején hatalmas fordulatot vett, miután férje, Meggyes Dávid úgy döntött, kilép az életükből. A helyzetet bonyolította, hogy Dávidról nem sokkal később kiderült, hogy egy párt alkot a Dancing with the Stars táncosnőjével, Stana Alexandrával.

Bár Grétát sokkolták a történtek, igyekezett csak magára figyelni: az elmúlt hónapokban közel 20 kilót fogyott, és karrierje is jól alakul. Az influenszer nemrég arról is vallott, hogy nyitott egy új párkapcsolatra, most pedig nagyon úgy fest, hogy már meg is találta azt a férfit, aki képes őt még inkább ragyogtatni.

A minap sokatmondó fotót osztott meg közösségi oldalán, amihez ezt írta: "Így nézek Rád... "

- írta egy hozzászóló, Gréta válaszára pedig nem kellett sokat várni:

Később egy kérdezz-felelek játék keretein belül azt is elárulta, hogy soha nem volt egyedül, hála a családjának és a barátainak, most meg aztán pláne nincs egyedül, ami szintén arra utal, hogy újra rátalált a szerelem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.