Hatalmas változás! Néhány hónap alatt közel 20 kilótól szabadult meg Horváth Gréta

Horváth Gréta fogyás életmódváltás titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Gréta számára nem volt egyszerű az elmúlt időszak, de úgy tűnik, sikerült továbblépnie. Életmódváltásba fogott, amelynek meg is lett az eredménye: néhány hónap alatt közel 20 kilótól szabadult meg.

Horváth Gréta férjével való szakítása után nem kesereg, a jövőbe tekint és igyekszik minél több álmát megvalósítani. Az elmúlt hónapokban életmódot váltott, amelynek köszönhetően 17 kilótól szabadult meg. A szingli anyuka elárulta, hogy jobban érzi magát a bőrében, mint valaha.

"A titok nyilván az étkezés, a másik pedig a rendszeres sport, mozgás. A legfontosabb szerintem az, hogy a diétát, vagy életmódváltást fejben kell elkezdeni. Négy alappillére van: elhatározás, kitartás, hit és a türelem. Én nagyon szigorú vagyok magammal szemben, ha valamit eltervezek, akkor azt addig csinálom, míg végig nem viszem" - mesélte a Blikknek Gréta, majd hozzátette, hogy a jövőben mindent megtesz annak érdekében, hogy egészséges maradjon.

"Megszűntek a rosszullétek, a szédülés. Az egészségi állapotom jobb szerintem, mint húsz évesen. Ez nem azt jelenti, hogy én egész nap magokat eszek, és legelem a füvet itthon a kertben. Finom ételeket fogyasztok, például tarját, pörköltet, sült oldalast, csak a köreteket lecseréltem zöldségre, vagy savanyúságra" - mesélte Gréta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.