Bódi Csabiék háza és kertje felülmúl minden képzeletet

Forrás: Instagram/Bódi Csabi -
luxus HOT! magazin otthon kert Bódi Csabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén ünneplik a 15. házassági évfordulójukat, és azt szeretnék, ha a jeles alkalomra elkészülne a hőn áhított kert. A házaspár sosem titkolta, hogy szeretik a fényűzést és a kényelmet – ez az otthonuk kapcsán sincs másképp.

Bódi család háza és kertje minden képzeletet felülmúl: medence, jakuzzi, egyedi tervezésű kemence és különleges növények találhatók benne. A feleség, Gina álmodta és tervezte meg a kert minden egyes pontját, a férj pedig igyekezett teljes mértékben megvalósítani az elképzeléseket.

"Minden egyes forintot, amit megkeresek, a családomra költök. Nekem az az elsődleges, hogy biztonságban és kényelemben tudhassam őket. A Bódi családra ez a jellemző, és igyekszem én is ezt továbbadni majd a gyerekeimnek" – mesélte a mulatós zenész, aki a nejével a Drágám, add az életed!-ben is megmutatja kettejük összhangját.

Bódi Csabi Forrás: Instagram/Bódi Csabi


A kert ékköve a több mint háromszáz éves olajfa, amire Csabi nagyon büszke, ezért is kapott kiemelt helyet. A fát a koronavírus idején vásárolta, több száz kilométert utazott miatta.

"Majdnem meghaltam, de Isten segedelmével leküzdöttem a vírust! Bár a mai napig küzdök a mellékhatásokkal, például allergiás lettem a frissen vágott fűre, ezért is van műfüvünk. Az olajfa a Bibliában is szerepel, szimbóluma többek között a békének, a termékenységnek, a jólétnek" – sorolta a zenész.

Keressétek a friss HOT!-ot digitális formában is, a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.