Napi horoszkóp 2022. május 15.: az Ikreket tisztánlátással áldja meg a sors, a Mérleg szerelmes

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nap és a Neptunusz fényszöge szép megéléseket, érzéseket ad nekünk vasárnapra. Napi horoszkóp következik.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
A napi horoszkóp szerint a Nap és a Neptunusz fényszöge miatt képesek vagyunk magasabb perspektívából szemlélni a dolgokat. Ez segít abban is, hogy reális célokat tűzz ki magad elé, és ez persze sikerélményhez vezet!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
A mai napon csak azokat az embereket tudod elviselni magad mellett, akik hasonlóan gondolkoznak, mint te, akik hasonló hullámhosszon vannak. A párod az egyik, s a legközelebbi barátaid lehetnek még ilyenek. Nagy és bölcs beszélgetéseket kezdeményezhetsz velük.

Forrás: Shutterstock

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Egy régóta halogatott döntés meghozatalát követeli tőled a mai nap. Szerencsére most végre a tisztánlátásod sem hagy el. A túlzott elvárásoktól éppúgy tartózkodsz, mint a pesszimizmustól.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
A Nap és a Neptunusz fényszöge miatt ma értékes felismeréseid lesznek. Talán átértékelsz egy fontos kérdést, vagy ráébredsz, hogy milyen feleslegesen gyártottál magadnak bizonyos problémákat. A lényeg a fejlődés!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
Egy jelentéktelen esemény elronthatja ugyan a hangulatodat, de ez csak addig tart, amíg komolyan veszed. A világ még mindig tele van meglepetésekkel, amik rád várnak. Vedd észre! Várd a jót, és akkor az megtalál téged!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
A Nap és a Neptunusz fényszöge miatt ma remekül működik a hatodik érzéked. Előre megérzel dolgokat; valamilyen spirituális élményed biztosan lesz. Az álmaidra is figyelj oda!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Lepd meg a kedvesedet valami személyesen neki szóló dologgal. Az utóbbi időben kissé elmérgesedett köztetek a viszony, a látszat szerint eltávolodtatok egymástól. Közelítsétek szíveiteket! Hisz több az összekötő kapocs, mint a szakadás.

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.