Jennifer Lopez újra Ben Affleck nélkül jelent meg a vörös szőnyegen - A színésznő erős, független nőként ragyogott

filmpremier Ben Affleck szakítás Jennifer Lopez
A színész nem volt ott felesége mellett új filmje, az Atlas Los Angeles-i premierjén. Eközben a Ben Affleck és Jennifer Lopez szakításáról szóló pletykák és találgatások egyre csak erősödnek.

Az 54 éves Jennifer Lopez hétfőn Ben Affleck nélkül sétált végig a vörös szőnyegen, a bal gyűrűsujján azonban karikagyűrűt viselt. Lopez, aki lenyűgözően nézett ki fekete-fehér szettjében egyedül, valamint Simu Liu és Sterling K. Brown színészekkel, és Brad Peyton rendezővel pózolt a fotókhoz.

"Atlas" Premiere - Arrivals, Simu Liu, Jennifer Lopez és Sterling K. Brown
Simu Liu, Jennifer Lopez és Sterling K. Brown az Atlas című film premierjén
Forrás: Variety via Getty Images

Affleck mostani távolmaradása pontosan két héttel azután történt, hogy először felröppentek a pletykák a pár szakításáról: Lopezt a 2024-es Met-gálára sem kísérte el, annak ellenére, hogy az énekesnő az esemény egyik társelnöke volt. Egy héttel később amerikai lapok már arról számoltak be, hogy a pár külön él.

Az 51 éves Oscar-díjas színész állítólag két hete költözött el egy Los Angeles Brentwood negyedében lévő házba - kevesebb mint 30 percre a Lopezzel közös, 60 millió dolláros Beverly Hills-i villájuktól. Pár nappal később már arról szóltak a hírek, hogy Affleck csendben házakat keres Los Angeles környékén, és Lopezt is kiszúrták, amint villákat nézegetett - bár ő állítólag csak befektetési céllal keresgél.

Premiere For Netflix's "Atlas", Jennifer Lopez
Jennifer Lopez csodásan festett a fekete-fehér szettjében.
Forrás: Getty Images

Bár sem Affleck, sem Lopez nem kommentálta nyilvánosan a szakításról szóló híreket, Lopez pár napja lájkolt egy Instagram-posztot a mérgező kapcsolatokról.

Jennifer Lopez mellett az elmúlt két év csak rossz álom volt

Néhány órával az Atlas című film premierje előtt egy informátor azt nyilatkozta, hogy Affleck végre észhez tért.

Ha lenne rá mód, hogy átmeneti elmezavarra hivatkozva váljon el, megtenné" - osztotta meg a bennfentes. „Úgy érzi, hogy az elmúlt két év csak egy rossz álom volt. Mostanra észhez tért, és megértette, hogy ez egyszerűen nem fog működni".

Miután a 2000-es évek elején Lopez és Affleck szakítottak, 2021 áprilisában újraélesztették románcukat. Egy év randizás után a pár 2022 augusztusában, egy pazar ceremónia során Affleck 87 hektáros georgiai birtokán házasodott össze.

Minden, amit Jennifer Lopez és Ben Affleck szakításáról tudni lehet: 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.