Camila Cabello elárulta, mikor vesztette el a szüzességét: "Szó szerint szerelmeskedés volt"

Camila Cabello, Smokey Robinson And Martha Reeves Visit The SiriusXM Studio
Getty Images - Emma McIntyre
első szüzesség Camila Cabello
A 27 éves énekesnő őszintén vallot első intim éléményről. Camila Cabello elárulta, mikor vesztette el a szüzességét.

A kubai-mexikói származású énekesnő őszintén vallott arról, mikor élte át élete első intim élményét. Camila Cabello ráadásul azt is bevallotta, hogy milyennek találta...

The 2024 Met Gala Camila Cabello
Camila Cabello szüzessége elvesztéséről beszélt
Forrás: Getty Images 

Camila Cabello ekkor vesztette el a szüzességét

Camila Cabello elárulta, hogy 20 évesen vesztette el a szüzességét az exbarátjával, Matthew Hussey-vel. A "Havana" című dal énekesnője felidézte, hogy a férfival 2018-ban a Today show forgatásán találkozott először, de a life coach nem volt ismeretlen a számára, ugyanis nagy rajongója volt a poadcastjének. A 27 éves Cabello elmondta, hogy odament a 36 éves brit Matthew-hoz, és elmondta neki, hogy nagy rajongója. 

"Szóval elmentünk vacsorázni aznap este, és ez volt az első kapcsolatom. Későn volt az első kapcsolatom. Húszéves voltam"

 - folytatta.  

2019 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Inside Matthew Hussey és Camila Cabello
Matthew Hussey és Camila Cabello
Forrás: WireImage

Amikor a műsorvezető megkérdezte, hogy a popsztárnak volt-e intim élménye az első kapcsolata előtt, az énekesnő őszintén bevallotta, hogy nem. "Nem! Az volt az első szexuális élményem. Az első szeretkezés 20-21 évesen volt. ... Szó szerint szerelmeskedés volt. Gyönyörű volt. Igazán nagyszerű ember volt. Olyan volt, mint a tökéletes első kapcsolat." Hussey és Cabello 2019 júniusában szakítottak - mindössze néhány nappal azelőtt, hogy a slágergyáros Shawn Mendesszel közös "Señorita" című, klipje megjelent. A két énekes pedig gyorsan összemelegedett, de két év után szakítottak

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.