Napi horoszkóp (2022. május 17.): az Oroszlánért valaki rajong, a Nyilas kalandozik

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mars és a Neptunusz együttállást alkotnak a Halak jegyében, ami izgalmas, de kicsit feszült bolygókapcsolat. Napi horoszkóp következik keddre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint a Mars és a Neptunusz együttállást alkotnak a Halak jegyében, ez nagyon ellentmondásos energia. Ha jól éled meg, akkor romantikát, szenvedélyt hozhat, ugyanakkor viszont feszültséget is generálhat, ha a félelmeidre fókuszálsz.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Könnyedén az ujjaid köré tudod csavarni az embereket. Kedvességedet azonban néhányan hajlamosak képmutatásnak érezni. Azért ne legyél undok, hogy meggyőzd őket. Végül is mindenkinek joga van azt gondolni, amit akar...

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nem leled ma a helyed, nem tudsz örülni semminek, egyszerűen úgy érzed, mintha nem éppen ott lennél, ahol szeretnél – ezt a Mars és a Neptunusz fényszöge okozza. Ezért futkosol, s keresgélsz állandóan új kalandot. Pedig lehet, hogy éppen meg kellene nyugodnod.

Napi horoszkóp (2022. május 17.): az Oroszlánért valaki rajong, a Nyilas kalandozik Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Mars és a Neptunusz együttállása miatt érzelmileg kiszolgáltatottnak érezheted magad. Egyrészt nagyon hevesek az érzéseid, másrészt nem tudod, bízhatsz-e a másikban igazán. Beszélj a másikkal, oszd meg vele az aggodalmaidat.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kedvességed, jó kisugárzásod ma mindenkire jó hatással lesz a környezetedben. A mosolyod, kedves szavaid sokak szívét felmelegíthetik, valaki pedig egyenesen rajong érted! Ha te még ráadásul főnök is vagy, akkor biztosan imádni fognak a beosztottaid.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma lehetőséged nyílik arra, hogy önzetlen cselekedeteddel nemeslelkűnek mutatkozhass. Talán segítő kezet nyújtasz valakinek, aki rászorul, vagy a háttérbe szorítod a saját érdekeidet valaki más miatt. A sors hamarosan megjutalmaz!

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.