Hátborzongató jövőt jósolt a celebvilágnak januárban egy boszorkány

Forrás: -- -
boszorkány jóslat Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszet Boszorkány Főpapnő és Mágus januárban megdöbbentő dolgot állított Berki Krisztián és Berki Mazsi házasságáról. A jóslat sajnos beigazolódott.

Iszet Boszorkány Főpapnő és Mágus januárban a Metropolnak nyilatkozott arról, hogy valami borzalmas tragédia fog történni egy celebpárral.

"Sajnos halálesetre is kell majd számítani, és a lapokból az bizonyosan kiolvasható, hogy az egyik magyar sztár idő előtt fog távozni az élők sorából. Április tájékán az említett híresség házasságában komoly szakadás következhet be, amit csak őszinte szerelemmel és szeretettel hidalhatnak át"

– mondta a boszorkány, aki akkor nem mondta ki a celebpár nevét, a Borsnak viszont elárulta, hogy Berki Krisztiánról van szó.

Hátborzongató jövőt jósolt a celebvilágnak januárban egy boszorkány Forrás: --

A Metropol most újra felkereste Iszet Boszorkány Főpapnő és Mágust, aki szerint Berki Krisztián kikerülhette volna a tragédiát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.