Egyre többen találgatják, mi okozhatta Berki Krisztián halálát. Az ismert médiaszemélyiség múlt pénteken rejtélyes körülmények között, saját otthonában vesztette életét.

Berki Krisztián szülei még mindig nem tudták felfogni, hogy egyetlen fiuk nincs többé. A mindössze 41 évesen elhunyt médiasztár holttestét saját kislánya fedezte fel, a rendőrség pedig kábítószergyanús anyagokat talált Krisztián lakásán. A nyomozás nagy erőkkel folyik, és a napokban elfogtak egy dílert, akit sikerült kapcsolatba hozni Berki halálával.

Fotó: Szabó Gábor/Origo - Origo

A Bors információi szerint pénteken lesz meg a boncolás eredménye, és nyilvánosságra kerülhet, pontosan miért állt le az elhunyt műsorvezető szíve.

A temetésről azonban még nincs semmi hír, de lehet, hogy a rokonoknak kell majd állniuk a költségeket. A Tények is idézte a naphire.hu információit, miszerint Berki Krisztián komoly anyagi gondokkal küzdött, és csak megjátszotta a luxuséletet. A híradó emlékeztetett, hogy egyelőre azt sem tudni, mennyit örökölnek Berki félárván maradt gyermekei, Nati és Emma Katarina.