Kemény szavak: a Sex Pistols frontembere lealázta Harry herceget

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Emma Mcintyre -
Johnny Rotten Sex Pistols Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Rotten sosem a finomkodó stílusáról volt híres, éppen ellenkezőleg. Mindig kíméletlenül kimondta, amit gondol, semmi sem riasztotta vissza. Az Egyesült Királyságban már lényegében minden celebbel pereskedett. Piers Morgannak adott interjújában Harry herceget és feleségét kezdte ki.

Rotten azt nehezményezte, hogy Harry és Meghan azután sem hagyott fel a nyilvános szereplésekkel, hogy lemondtak a királyi családdal kapcsolatos kötelezettségeikről, sőt, még többet lehet róluk hallani.

Johnny Rotten beszólt Harry hercegnek Forrás: AFP/2019 Getty Images/Emma Mcintyre

"Sajnálom, de úgy gondolom, hogy olyanok, mint a paraziták. Ha Harry ki akar szállni a családi kötelékéből, akkor menjen el dolgozni a McDonald's-hoz. De ne várja el tőlem, hogy még mindig pénzt adjak ki a hülyeségeire. Elképesztően hálátlannak tűnnek, Harry legalábbis mindenféleképpen az" - idézte a Yahoo a Sex Pistols frontemberét.

Pár hete Meghan Markle édesapja is bírálta Harryt, azt mondta róla, úgy követi a feleségét, mint egy kiskutya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.