Végre kiderült, mi robbantotta ki a viszályt Meghan Markle és a királyi család között

Forrás: Chris Jackson/Getty Images -
Meghan Markle Harry herceg esküvője viszály Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta nincs jóban a királyi családdal Harry herceg és felesége, Meghan Markle. A házaspár két éve függetlenítette magát, jelezték a királynőnek, hogy nem kívánnak többé részt venni a hivatalos eseményeken, és Amerikába költöznek. A helyzet azóta csak romlott. Lady Colin Campbell, a brit királyi család szakértője, a Meghan és Harry: Az igaz történet című könyv szerzője most elárulta, mi volt az a mozzanat, ami mindent elrontott.

Harry és Meghan 2018. május 19-én házasodtak össze. Az esküvő után volt Károly hetvenedik születésnapja. Az alkalomból egy partival összekötött jótékonysági rendezvényt adott a királyi család. Itt robbant a bomba, Meghan ugyanis olyat mondott, amivel vérig sértett mindenkit.

Károly herceg, Kamilla hercegné és Meghan Markle az ominózus születésnapi partin Forrás: Chris Jackson/Getty Images

"A parti kedden volt, nekem pedig szerdán mesélt a történtekről egy palotai dolgozó. Teljesen ledöbbentem, és reménykedtem abban, hogy nem igaz, amit mond, de az információ pontos volt. 15 perce lehetettek a partin, amikor az ifjú feleség a férjéhez fordult, és azt mondta neki: Harry, ez nagyon unalmas, menjünk!" - írja könyvében Lady Colin Campbell.

Harry dicséretére legyen mondva, hogy közölte Meghannal, maradniuk kell, de a nő vitatkozni kezdett:
"De Harry, ez rettentően unalmas. Megtettük a tőlünk telhetőt, mindenki tudja, hogy itt voltunk, menjünk!"

Harry határozottan kijelentette ekkor is, hogy maradniuk kell.

A Daily Star megkereste Meghan Markle képviselőit, hogy szeretnék-e kommentálni a szakértő állításait, de eddig nem adtak közleményt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.