Rubint Rella: "Az is lehet, hogy beteg vagyok, nem tudom..."

Forrás: Rubint Rella/Instagram -
felkészülés fitneszverseny diéta Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Rella az elmúlt hetekben két fitneszversenyen is szerepelt, a felkészülés pedig kőkemény edzésekkel és diétázással járt.

Az egyik friss videójában Rella elmondta, hogy az utóbbi időben rengeteg dologról kellett lemondania. A szokásosnál sokkal többet edzett, és az étkezésnél is minden grammra figyelnie kellett. Sokszor el is sírta magát, annyira elfáradt.

Rubint Rellát megviselte a felkészülési időszak Forrás: Rubint Rella/Instagram

"Az is lehet, hogy beteg vagyok, nem tudom, de kicsit azt érzem, hogy ilyen végelgyengülésben vagyok. (...) Azt gondolom, hogy a kaját azt jól tartom, viszont nagyon türelmetlen vagyok és nagyon kevés energiám van. Ez úgy jön ki rajtam, hogy iszonyatosan fáradtnak érzem magam egyfolytában, napi hét kávét is megiszok és bármikor el tudnék aludni, nincs semmi energiám, mindenen olyan érzékeny vagyok és tudnék sírni, most is sírtam egyébként egy perce. Tegnap vagy tegnapelőtt edzés közben is sírtam" - mondta videójában Rella.

Rubint Rella május végén megy férjhez, és mindent megtesz azért, hogy addig megtartsa bomba formáját.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.