Rubint Rella mindent megtesz, hogy májusvégi esküvőjéig megtartsa bomba formáját

alak esküvő diéta fitnesz verseny érem Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka unokahúga az utóbbi időben két fitneszversenyen is részt vett, az egyikről aranyéremmel, a másikról ezüsttel a kezében távozott. 

Rella számára nem komfortos a bikinis, magassarkús színpadra lépés, a versenyeknek ez a része is kihívás volt számára, de mindenképpen szerette volna kipróbálni magát egy ilyen megmérettetésen.

Rubint Rella Forrás: Rubint Rella/Instagram

A vőlegényével Cipruson élő sportoló a felkészülés során megszerzett bomba formáját igyekszik megtartani a május végi esküvőjükig, ezért nagyon odafigyel a táplálkozására, bár a verseny után azért egy pizza és gesztenyepüré is lecsúszott a torkán.

A menyasszonyi ruhájáról a Life Tv Ébredj velünk! című műsorában annyit árult el, hogy nem szeretne habos-babos ruhában oltár elé lépni: "Letisztult, testresimulós, szép csipkés ruhám lesz" - mesélte, hozzátéve, hogy nagyon nehéz volt a ruhaválasztás, és még mindig felmerülnek benne kétségek, hogy biztosan jól döntött-e.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.