Megérkeztek a hivatalos fotók Brooklyn Beckham és Nicola Peltz luxusesküvőjéről

Forrás: instagram.com/nicolaannepeltz/ -
fénykép esküvő Brooklyn Beckham szerelem Nicola Peltz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brooklyn Beckham és Nicola Peltz még április elején házasodtak össze. A szertartást a Vogue fotózhatta végig: most pedig megjelentek a hivatalos képek.

A fiatalok az esküvő előtt házassági szerződést kötöttek, mivel a Beckham család 380 millió fontos vagyona egészen eltörpül a Peltz család 1,3 milliárd fontos vagyona mellett. Az ifjú pár szereti a luxust, a vagyonos szülők pedig mindent tmegtettek gyermekeik boldogságáért, így körülbelül 1,3 milliárd forintnak megfelelő dollárt költöttek az álomesküvőjükre.

A luxuslagzit a Vogue fényképsze fotózhatta végig, a napokban pedig meg is jelentek a hivatalos fotók. A képeken is jól látszik, hogy megannyi híresség is megjelent a nagy napon, például: Gordon Ramsay, a Spice Girlsből,Victoria Beckham egykori együtteséből Mel B és Emma Bunton, de ott volt a teniszező Serena Williams, illetve Victoria Beckham közeli barátja, Eva Longoria színésznő is.

Az összes fotó ide kattintva tekinthető meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.