Házassági szerződést kellett aláírnia Beckham fiának, csóró a menyasszonyához képest

esküvő Brooklyn Beckham házassági szerződés Nicola Peltz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brooklyn Beckham és menyasszonya, Nicola Peltz házassági szerződést kötöttek. A Beckham család 380 millió fontos vagyona egészen eltörpül a Peltz család 1,3 milliárd fontos vagyona mellett.

Nicola Peltz és Brooklyn Beckham szombaton köti össze életét a Peltz család floridai, Palm Beachen lévő kastélyában - írja a Daily Mail. A pár barátai úgy jellemezték az esküvőt, mint "az este, amikor a miami felső tízezer elvegyül a brit hírességekkel".

A vendéglistán olyan világhírű nevek szerepelnek, mint Gordon Ramsay, Eva Longoria, vagy az egykori Spice Girls-tag, Melanie Brown. Sir Elton John turnéja miatt nem tud részt venni az eseményen. A tanúk Brooklyn öccsei, Romeo és Cruz lesznek, Harper, a legkisebb Backhem pedig koszorúslány lesz. Bár David Beckhamnek hivatalosan nincs szerepe, állítólag ő fog felelni azért, hogy mindegyik Beckham-férfi a lehető legjobb formáját hozza.

A szerelmesek zsidó szertartás szerint fognak esküdni, az esküvőre a Peltz család 76 millió fontot érő tengerparti villájában kerül sor.

Brooklyn és Nicola 2017-ben ismerkedtek meg, de csak két évvel később kezdtek randizni, majd 2020-ban megtörtént a lánykérés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.