Kiderült, ki volt az a férfi, aki Berki Krisztián temetésén beszédet mondott

Fotó: Koncz Márton - Origo -
testvér testvéri viszony temetés Berki Krisztián halála Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 26-án volt Berki Krisztián temetése. A búcsúztatón Berki Mazsi mellett Székely Zsolt mondott beszédet. Most kiderült, pontosan milyen szerepet játszott Krisztián életében a férfi.

Székely Zsolt és Berki csupán nyolc hónappal ezelőtt kerültek kapcsolatba, mégis testvéri viszonyban voltak.

„Egyik percről a másikra lettünk jóban, sosem tapasztaltam előtte ilyet, Krisztián sem. Új volt neki az érdek nélküli barátság, amit tőlem kapott, ezt sokszor el is mondta. Mintha testvérek lettünk volna" – mesélte kapcsolatukról Székely Zsolt a Storynak.

Krisztián barátja azt is elmondta, hogy nagyon sok hasonlóság van az életükben. Mindketten 1980-ban születtek, egykék voltak, raádásul még tetoválásaik is megegyeztek. A férfi elmondása szerint még nem is ismerték egymást, amikor Berki ugyanazt a motívumot varratta magára, mint ő.

Berki Krisztián temetése Fotó: Koncz Márton - Origo

Naponta hét-nyolc alkalommal is felkeresték egymást, hogy megosszák egymással életük történéseit, így túlzás nélkül állítható, hogy mindent tudtak a másikról.

„Volt olyan, hogy – bajai lévén – kocsiba ültem este, és 200 kilométerről hoztam fel neki gyógyszert, mert nem kapott és rosszul lett" – elevenítette fel a múltat Zsolt, aki azt is elárulta, hogy úgy volt, hamarsan Törökországba utaznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.