Koncert közben lepték meg a Valmaros fiúkat: ettől a találkozástól szem nem maradt szárazon

édesanya Valmar találkozás Valkusz Milán Marics Peti Marics Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható videó terjed a TikTokon: a felvételen az látható, ahogy a Valmar tagjai, Valkusz Milán és Marics Peti egy koncerten zúznak, aztán egyszer csak olyan emberek jelennek meg az első sorban, akiktől szó szerint elakad a szavuk.

A Valmar egyik napról a másikra robbant be a köztudatba. Mostanság már nemcsak a fiatalok, de az idősebb korosztály is imádja a fiúkat, akik valódi slágergyárosok lettek. Marics Peti és Valkusz Milán minden héten járják az országot, így volt ez akkor is, amikor a szóban forgó videó készült.

A srácok éppen az egyik legnépszerűbb slágerüket adták elő az első zenekaros fellépésüken, amikor a színpad előtt az első sorban megjelentek az anyukáik. Milán alig tudta végigénekelni a rá eső részt az előtörő könnyektől, és a dal végeztével a közönségnek is bemutatták az anyukáikat, akiket jól meg is ölgelgettek.

@milo_valmar a VALMAR anyukák megjelentek és hoztàk a könnyeket magukkal @m_ricch ♬ eredeti hang - Milo Music

A srácok egyébként megjárták Jordániát, ugyanis az Ázsia Expressz legújabb évadában az ő párosuk is szerencsét próbált. Ősztől a nézők is láthatják, meddig jutottak a versenyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.