Eljegyezték az Exatlon gyönyörű sztárját: "A legnagyobb IGEN!"

Exatlon Hungary eljegyzés Maldív-szigetek Busa Gabriella Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori exatlonosok közül rengetegen kívántak sok boldogságot Busa Gabiéknak, akit szerelme a Maldív-szigeteken jegyzett el.

Az Exatlon bajnoka, dr. Busa Gabi az Instagram-oldalán osztotta meg az örömhírt: szerelme megkérte a kezét. Gabi az eljegyzési gyűrűt is megmutatta a rajongóknak, a fotó alatt - amit ide kattintva tudsz megtekinteni - pedig sorakoznak a gratulációk.

Az exatlonosok közül többek között Kempf Zozó, Somhegyi Krisztián, Újvári Iza, Szente Gréti, Böjte Dave és Jósa Danny is sok boldogságot kívántak a szerelmespárnak.

-írta a fotó mellé az Exatlon egykori győztese.

Busa Gabit eljegyezték. https://www.instagram.com/gabriella__busa/?hl=hu

A lánykérésre egyébként a Maldív-szigeteken került sor. Gabi egy korábbi posztban azt is elárulta, hogy két évvel ezelőtt az Exatlon győzelem mellé járt egy nyereményutazás is, és bár eredetileg New Yorkba utaztak volna - ahol részt vehetetett volna a New York City Marathonon - végül máshogy alakultak a dolgok. Miután az utazási iroda felajánlotta, hogy válasszanak másik úti célt, ők a meseszép Maldív-szigeteket választották, ahol immár menyasszonyként és vőlegényként élvezik a nyaralásukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.