Bíró Ica ősi praktikákkal és kristályokkal védekezik a rossz energiák ellen

Forrás: Instagram / Bíró Ica -
toboz rossz energia kristály gesztenye Bíró Ica ősi praktika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bíró Ica már többször is jelét adta annak, hogy hisz a spiritualitásban, és úgy gondolja, hogy elvesztett szerettei képesek üzenni a túlvilágról. Nemcsak édesapja, hanem nemrég elhunyt kiskutyája is gyakran szerepel az álmaiban.

Ica komolyan veszi az iskolában tanultakat, miszerint az energia nem vész el, csak átalakul. Az energiák azonban rosszak is lehetnek, melyek ellen érdemes és kell is védekezni, véli a Metál Lady. Az egykori modell és fitnesz-szakértő elképesztően nehéz időszakon ment keresztül, ugyanis a hitelei miatt több lakását is elveszítette, és a nyugdíj kapujában volt kénytelen a nulláról újrakezdenie az életét.

A Metál Lady a Story Magazin nyári különkiadásában beszélt arról, mi segít neki talpra állni, és hogyan védekezik a negatív energiákkal, valamint a Föld felől érkező káros sugárzásokkal szemben.

Bíró Ica Forrás: Instagram / Bíró Ica

"Az új otthonomba például beszereztem sungitot. Erről az ásványról azt mondják, hogy pajzs a rossz energiák ellen, tisztítja a teret, és feloldja az energiablokkokat. Három darabom van belőle, egyet a táskámban, a másikat a hálószobában, a harmadikat pedig a konyhában tartom."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.