A Lidlben keres munkát a Metál Lady: kétkezi munkásnak állna Bíró Ica

Lidl pénztáros civil munka újrakezdés Bíró Ica álláskeresés eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendkívül nehéz és viszontagságokkal teli időszakon van túl Bíró Ica. Az egykori modell és fitnesz-szakértő több lakását is elveszítette a devizahitelek miatt, így szó szerint a nulláról kell újrakezdenie az életét a nyugdíj kapujában.

Ica azonban nem ismer lehetetlent és a sorozatos kudarcok, problémák ellenére ismét megpróbál talpra állni. A Metál Ladynek is becézett híresség a napokban feltűnt az egyik Lidlben, ahová nem vásároni tért be. Ica látta a cég álláshirdetését, és úgy gondolta, a biztos megélhetés érdekében megpályázza a cég egyik betöltendő pozícióját.

– mesélte a Borsnak. Ica tudja, hogy a sok csapás miatt nagyon bezárkózott, de most eljött az idő arra, hogy visszatérjen az emberek közé. Ez azonban nem lesz egyszerű, mert iszonyú mélységből kell újraépítenie magát és mint mondja, szörnyű volt sokáig munkanélkülinek lenni és elszenvedni a kilakoltatásokat.

Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.