Hoppá! Szilágyi Liliána elárulta, indul-e a hazai rendezésű úszóvébén

úszóvébé frizura fotó Szilágyi Liliána úszó világbajnokság Szilágyi Liliána édesapja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi Liliána tavaly év végén állt nyilvánosság elé és megtörten vallott drámai gyerekkoráról. Az ismert úszónő azt állította, hogy saját édesapja hosszú éveken át bántalmazta testileg, lelkileg és szexuálisan is. A nyilatkozatok után fenekestül felfordult Liliána élete.

A napokban sor került egy békítő tárgyalásra, ami ugyan nem járt sikerrel, mégis úgy tűnik, hogy Liliána élete kezd visszatérni a régi kerékvágásba. Erről árulkodik szinte minden új bejegyzés az úszónő Instagram-oldalán, ahová egymás után kerülnek fel a szebbnél szebb fotók. Liliána a jelek szerint felhagyott az úszással és modellkarrierbe kezdett.

Ezt javasolta neki nemrég az egyik kommentelő is, hogy hagyja ott a medencét és pózoljon inkább a kamerák előtt.

Szilágyi Liliána láthatóan megfogadta a tanácsot, hiszen újabb fotósorozattal rukkolt elő, amelyen ráadásul megvillantotta új külsőjét is. Vadonatúj frizurával fotózták az úszónőt, aki picit vágatott göndör fürtjeiből. A képek alá csak úgy záporoznak a hozzászólások, Liliána pedig igyekszik mindenkinek személyesen válaszolni.

Így derült ki, hogy részt vesz-e a június 17-én induló, hazai rendezésű úszó-világbajnokságon.

– árulta el az Európa-bajnoki ezüstérmes, ifjúsági olimpiai és Európa-bajnok magyar úszó, akit most nem láthatunk a magyar medencében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.