"Hagyd a p*csába az úszást!" - Szilágyi Liliánát a medence helyett máshová küldenék a kommentelők

fotó modellkedés Szilágyi Liliána lift dédnagymama Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi Liliána tavaly év végén állt nyilvánosság elé, és megdöbbentő vádakat fogalmazott meg az édesapjával kapcsolatban. Az úszónő azt állítja, hogy a családfő, Szilágyi Zoltán hosszú éveken keresztül bántalmazta testileg, lelkileg és szexuálisan. A férfi tagadja a vádakat, ám az úszószövetség szerint helytállóak az állítások.

A botrány tavasszal tovább dagadt, áprilisban Liliána újabb részleteket árult el apja állítólagos erőszakos viselkedéséről és úgy tűnik, nem fog egyhamar lezáródni az ügy. Szilágyi viszont most mintha túllendült volna a nehéz hónapokon, ugyanis a közösségi médiás oldalán nyoma sincs a búnak és a szomorúságnak. Sőt, átvette a helyét valami szokatlan.

Szilágyi Liliána ugyanis egyre többször pózol a kamerák előtt és ez a kommentelőknek is feltűnt.

A legutóbbi fotósorozatát egy különleges helyszínen, dédnagymamája otthonánál, a ház liftjében készítették el. A képek fél nap alatt közel ezer lájkot kaptak és az összes komment dicséri az úszónő alakját és stílusát. Az egyik hozzászóló pedig egyenesen arra kéri Liliánát, hogy váltson pályát.

– írja az egyik felhasználó, a megjegyzést pedig Liliána sem hagyta szó nélkül. Megköszönte a bókot és közölte a férfival, hogy jelenleg felhagyott az úszással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.