Szilágyi Liliána tavaly év végén állt nyilvánosság elé, és megdöbbentő vádakat fogalmazott meg az édesapjával kapcsolatban. Az úszónő azt állítja, hogy a családfő, Szilágyi Zoltán hosszú éveken keresztül bántalmazta testileg, lelkileg és szexuálisan. A férfi tagadja a vádakat, ám az úszószövetség szerint helytállóak az állítások.

A botrány tavasszal tovább dagadt, áprilisban Liliána újabb részleteket árult el apja állítólagos erőszakos viselkedéséről és úgy tűnik, nem fog egyhamar lezáródni az ügy. Szilágyi viszont most mintha túllendült volna a nehéz hónapokon, ugyanis a közösségi médiás oldalán nyoma sincs a búnak és a szomorúságnak. Sőt, átvette a helyét valami szokatlan.

Szilágyi Liliána ugyanis egyre többször pózol a kamerák előtt és ez a kommentelőknek is feltűnt.

A legutóbbi fotósorozatát egy különleges helyszínen, dédnagymamája otthonánál, a ház liftjében készítették el. A képek fél nap alatt közel ezer lájkot kaptak és az összes komment dicséri az úszónő alakját és stílusát. Az egyik hozzászóló pedig egyenesen arra kéri Liliánát, hogy váltson pályát.

Hagyd a p*csába az úszást, te erre születtél

– írja az egyik felhasználó, a megjegyzést pedig Liliána sem hagyta szó nélkül. Megköszönte a bókot és közölte a férfival, hogy jelenleg felhagyott az úszással.