Napi horoszkóp (2022. június 20.): A Skorpió átlát mindenkin, az Ikrek jó döntést hoz hétfőn

napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn erős megérzései lehetnek a jegyeknek, sőt lesznek, akik valósággal röntgenként látnak át a többiek szándékain. Az egyenesség, az őszinteség lesz kifizetődő. Napi horoszkóp az Astroneten.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint az egyik közeli kolléga kérhet segítséget tőled. Ne mondj nemet, hiszen meglehet, hogy hamarosan épp te szorulsz támaszra. Egyáltalán nem biztos, hogy attól jön a segítség, akinek adtad. De visszajön. A szeretet és a sors útjai kifürkészhetetlenek.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Párkapcsolatodban folytonos konfliktus forrása, hogy mindketten mást akartok. Nem lehetetlen azonban az összhangot megtalálni, ha igazán vágytok a másik társaságára. A bolygók segítenek benne, hogy meglásd a kompromisszumok lehetőségét.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Hétfőn az Ikreknek különösen erős megérzéseket jeleznek a bolygók. Most képes leszel egyszerre összpontosítani a részletekre és a nagy egészre is, ami valljuk be, olyan nagyon nem jellemez téged. Jó döntéseket hozhatsz az üzletben és a magánéletben egyaránt.

Napi horoszkóp (2022. június 20.): A Skorpió átlát mindenkin, az Ikrek jó döntést hoz hétfőn Forrás: Dreamstime

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


Begubózol magadba, valami bánthat. Pedig nyitnod kellene, ha tényleg akarod a megoldást. Fordulj nagyobb nyitottsággal és szeretettel párod felé, és tárd ki előtte a szívedet. Olyan válaszokat kaphatsz hétfőn, amelyek igencsak meglepnek...

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Hajlamos vagy túltervezni magad, ezért kisebb zavarokra, félreértésekre számíthatsz, amiket nem lesz könnyű kimagyarázni. Mint mindig, hétfőn is a legjobb út az őszinteség lehet, a szépítő hazugságokat ugyanis már nem tudod fejben tartani...

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Hétfőn képes leszel a rejtett összefüggéseket is azonnal meglátni. Értékes felismeréseid lehetnek a jövőbeni tervekkel kapcsolatosan. Az is lehetséges, hogy olyan munkalehetőséget kapsz, amit vétek lenne visszautasítani.

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.