Az 53 éves bomba testű nagyi állítja: fiatalságának titka a meztelen jóga

nagymama meztelen jóga fiatalság meztelen fitnesz szépség jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 53 éves Andrea Sunshine elárulta, mi az az egyetlen dolog, amitől az ő korában fitt és fiatalos maradt: a modell teljesen meztelenül jógázik.

A középkorú nő szívesen mutogatja testét: sok szégyenérzet nem szorult belé, de miért is szorult volna ilyen bomba alakkal?

És hogy mi a titka a hozzá képest feleannyi idős férfiakkal randizó nő húszéveseket megszégyenítő alakjának? Szerinte az, hogy ruha nélkül jógázik. Azt álllítja ugyanis, hogy a ruhák csak akadályoznák az ászanák helyes kivitelezésében.

A meztelenül gyakorolt jógapózok, melyeket akkor (is) végez, ha ideges, a londoni modell szerint nemcsak a kalóriákat égetik el, de meg is nyugtatják.

„A stressz öregít, a légzéskontroll segíti az ellazulást és az egyensúly érzését az elmében. Ráadásul erősít is" - mondta el Andrea, hozzátéve: „A legtöbb jógapozícióban a ruha hiánya segíthet a gyakorlónak abban, hogy megismerje, hogyan illeszkednek egymáshoz a testrészei."

A meztelen jóga egy ősi gyakorlat, amely egyre népszerűbb, mivel a szakértők szerint számos pszichológiai előnye van, például endorfint szabadít fel a szervezetben - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.