Müller Péter: "Főleg az elmúláson és halálon nevess"

Forrás: Shutterstock -
elmúlás nevetés Müller Péter heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Egy kis huncutság kell az élethez. Nevezheted humornak, lazaságnak, derűnek, mindegy. Az se baj, ha rajtad nevetnek, csak te is tudj nevetni, mindenen.

Főleg az elmúláson és halálon nevess. Halhatatlan lelked egy halandó testben, múlandó életben él, ahol még a legerősebb tölgyfa is kidől, akkor is, ha nem beteg, mert ez itt mindennek a sorsa. Légy átutazó. Vagyis szabad – és gyönyörködj a tájban. Még boldog is lehetsz – de csak átmenetileg. Né élj úgy, mint a madár, melynek levágták a szárnyait.

Forrás: Shutterstock

Müller Péter korábbi írásait itt olvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.