Szülés előtt két héttel ment fesztiválozni a kismama - megmutatta, hogy élte túl

fesztivál Glastonbury kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igen szokatlan dolgot tett egy angol nő, aki @girlbossadventure néven aktív a TokTokon. 8 és fél hónapos terhesen ment fesztiválozni, és közvetítette is közösösségi oldalán, hogyan telnek a napjai.

Lois korábban is blogolt már az utazásairól, a Glastonbury fesztiválontett látogatása azonban különleges: 8 és fél hónapos terhesen ment bulizni. Öt napot töltött ott a férjével, sátorban aludtak. A házaspár mindenhova vitt magával székeket, hogy Lois bárhol le tudjon ülni, és fel tudja rakni a lábait. Arra ügyelt, hogy eleget pihenjen, minden délután aludt egyet a sátorban. A meleg nem viselte meg különösebben.

@girlbossadventure Day 3 Ready To Watch @Foals At @glastonbury #34weekspregnant#glastonbury2022#glastonbury#glastonburyfestival#fyp#foryourpage#foryou#festivalfashion♬ My Number - Foals

A kommentelőket természetesen megosztotta a terhes nő fesztiválozása. Sokan kiakadtak, úgy gondolták, hogy Lois veszélyezteti a gyermekét, hiszen egy koncerten a tömegben bármi megtörtéhet, ekkora pocakkal már otthon a helye egy kismamának. Kevesebben voltak azok, akik támogatták és csodálatukat fejezték ki, hogy végig tudta csinálni ezt az öt napot.

@girlbossadventure Glastonbury Day 3 8 1/2 months Outfit is Flower Power #glastonbury#glastonburyfestival#glasto#fyp#foryourpage#pregnant#pregnancylife#mumtobe#mom#mumlife#festival♬ original sound - Girlbossadventure




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.