Járai Mátét anyagilag is megviselte az eltiltás: kiderült, mikor térhet vissza a képernyőre

Forrás: Life TV -
Reggeli (tévéműsor) konfliktus Rácz Jenő Járai Máté eltiltás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hónapra eltiltották munkájától Járai Mátét. Az RTL Klub Reggeli című műsorának egyik házigazdája ugyanis egy másik produkcióban olyan dolgokról lebbentette fel a fátylat, amelyekről nem lett volna szabad beszélnie.

Járai május elején azt állította, hogy az ismert séf, Rácz Jenő csak úgy vállalta el a Reggeli meghívását, hogy kikötötte, nem hajlandó egy asztalhoz ülni, és beszélgetni a színésszel. Kettejük barátsága a szintén a csatornán futó Nyerő Páros című műsorban romlott meg, és a nézeteltérést az azóta eltelt hónapokban sem sikerült elsimítani.

Máté állításait a Reggelit gyártó cég cáfolta, majd nem sokkal ezután bejelentették, hogy szerződésszegés miatt két hónapos eltiltással büntetik a színész-műsorvezetőt. Járai ugyanis nem egyeztetett a műsor készítőivel, és enélkül nyilatkozott a Reggeli kulisszatitkait érintő kérdésekről.

Forrás: Life TV

A két hónapos eltiltás pedig június 30-án lejárt. A színész számára nem volt egyszerű ez az időszak, ugyanis adásonként kapta a fizetését, így anyagilag is nagy érvágás volt számára a kényszerpihenő. Ennek ellenére nem tétlenkedett, és szerelmével hosszabb nyaralásra indultak.

– mondta a Blikknek Máté, aki július 4-én, hétfőn tért vissza a képernyőre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.