Botrány: Rácz Jenő nem hajlandó egy asztalhoz ülni Járai Mátéval

Forrás: Instagram/Járai Máté -
vita Nyerő páros Rácz Jenő veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Jenő és Járai Máté két évvel ezelőtt a Nyerő párosban szerepeltek együtt. A műsor ideje alatt többször is összevesztek, és úgy tűnik, hogy a kapcsolatukat azóta sem tudták rendezni.

Rácz Jenő még mindig annyira haragszik Járaira, hogy nem volt hajlandó egy asztalhoz ülni és beszélgetni vele a napokban az RTL Klub reggeli műsorában. Csak úgy vállalta el a meghívást, ha Járai Mátét kiküldik a stúdióból - írja a Blikk.

Járai azt mondta, nem az ütötte szíven, hogy a sztárséf nem ül le vele beszélgetni a műsorban, hanem az, hogy ennyi idő elteltével is azt mondja, ha ő a műsorvezető, akkor nem szeretne bemenni.

Járai Máténak nem bocsátott meg Rácz Jenő Forrás: Instagram/Járai Máté

"Először tökre megörültem, amikor láttam az adásmenetben, hogy jön. Azt gondoltam, megszületett a Kamilla és akkor most megbocsátotta ezt a történetet, túl vagyunk a problémán, és beül velem beszélgetni, és azt mondjuk, hogy fátylat a múltra. Ehhez képest éjjel fél tizenkettőkor kiderült, amikor meglátta, hogy én vagyok a másnapi műsorvezető, és azt mondta, akkor ő nem ül be" - mesélte Járai az IstenEstben.

Az RTL szerint azonban nem ez történt, az üggyel kapcsolatban ezt közölték:
"Ebben az esetben nem ez történt. Több vendég volt egyszerre a stúdióban, így a műsorvezetők megosztásra kerültek (ez gyakori a műsorban). A műsorvezetők közül pedig gyermekvállalás és Konyhafőnök témákban - egyelőre - Peller Mariann a kompetensebb, ezért beszélgetett ő Rácz Jenővel."

Rácz Jenő nem kívánt nyilakozni.

Járai és Rácz azért vesztek össze a Nyerő párosban, mert a színész-műsorvezető szóvá tette, hogy a sztárséf durván beszél a feleségével.

Rácz Jenő legutóbb azzal került a hírekbe, hogy 50 milliós luxusórát hord.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.