Rácz Jenő és Járai Máté két évvel ezelőtt a Nyerő párosban szerepeltek együtt. A műsor ideje alatt többször is összevesztek, és úgy tűnik, hogy a kapcsolatukat azóta sem tudták rendezni.

Rácz Jenő még mindig annyira haragszik Járaira, hogy nem volt hajlandó egy asztalhoz ülni és beszélgetni vele a napokban az RTL Klub reggeli műsorában. Csak úgy vállalta el a meghívást, ha Járai Mátét kiküldik a stúdióból - írja a Blikk.

Járai azt mondta, nem az ütötte szíven, hogy a sztárséf nem ül le vele beszélgetni a műsorban, hanem az, hogy ennyi idő elteltével is azt mondja, ha ő a műsorvezető, akkor nem szeretne bemenni.

Járai Máténak nem bocsátott meg Rácz JenőForrás: Instagram/Járai Máté

"Először tökre megörültem, amikor láttam az adásmenetben, hogy jön. Azt gondoltam, megszületett a Kamilla és akkor most megbocsátotta ezt a történetet, túl vagyunk a problémán, és beül velem beszélgetni, és azt mondjuk, hogy fátylat a múltra. Ehhez képest éjjel fél tizenkettőkor kiderült, amikor meglátta, hogy én vagyok a másnapi műsorvezető, és azt mondta, akkor ő nem ül be" - mesélte Járai az IstenEstben.

Az RTL szerint azonban nem ez történt, az üggyel kapcsolatban ezt közölték:
"Ebben az esetben nem ez történt. Több vendég volt egyszerre a stúdióban, így a műsorvezetők megosztásra kerültek (ez gyakori a műsorban). A műsorvezetők közül pedig gyermekvállalás és Konyhafőnök témákban - egyelőre - Peller Mariann a kompetensebb, ezért beszélgetett ő Rácz Jenővel."

Rácz Jenő nem kívánt nyilakozni.

Járai és Rácz azért vesztek össze a Nyerő párosban, mert a színész-műsorvezető szóvá tette, hogy a sztárséf durván beszél a feleségével.

Rácz Jenő legutóbb azzal került a hírekbe, hogy 50 milliós luxusórát hord.