Megrágalmazták Berki Krisztián édesanyját: "Kikérem magamnak, ez nagyon sértő rám nézve"

Berki Mazsi Berki Krisztián édesanyja temető unokák Berki Renáta sír Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Kritsztián édesanyja, Júlia asszony fia születésnapján kilátogatott gyermeke sírjához, és örömmel tapasztalta, hogy mások is szerették a fiát, és gondozzák a sírját. 

Az édesanya Tatabányán él, onnan jött fel Budapestre, hogy meglátogassa Krisztián sírját. Azt mondja, a szíve megszakad, amiért gyermekének el kellett mennie. Beszélni is szokott hozzá.

Fotó: Koncz Márton - Origo

Júlia asszonyban az unokái tartják a lelket, s ugyan a kis Emmával most nem találkozhatott, mert bár július első hetére beszélték meg a találkozót, mint megtudta, Mazsi és a kislánya Balin vannak.

"Mindkét unokám édesanyjának megmondtam, hogy a kislányokkal a jövőben is szeretném tartani a kapcsolatot. A fiam elment, nekem csak az unokák maradtak, csak ők érdekelnek már engem! Pamela és Mazsi is tisztában van azzal, hogy törvényileg is jogom van nagyszülőként hozzájuk. Szerencsére egyikőjük sem zárkózik el ettől" - mondta el a Borsnak Berki Krisztián édesanyja, aki arról is mesélt, hogy többen megvádolták, hogy pénzért nyilatkozik az újságoknak.

"Engem nem ismernek az emberek, de a rágalmazásokért mindenkit be fogok perelni, ha erre kényszerítenek. Olyan vagyok, mint a fiam, kiállok magamért. Kikérem magamnak, ez nagyon sértő rám nézve" - mondta el Júlia asszony, hozzátéve, hogy a legfájdalmasabb pillanatokban is szóba állt mindenkivel, de nem juttatás ellenében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.