Megszületett az Exatlon sztárjának kislánya: a szülés nem volt komplikációmentes

TV2 gyermekszületés videó család Nagy Dani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány héttel ezelőtt megszületett Nagy Dani és Nagy-Kovács Ramóna második gyermeke, Elíz. A büszke édesapa a Mokka vendége volt, ahol elmesélte, hogy komplikáció merült fel a szülés közben.

Immáron négytagúvá bővült Nagy Daniék családja, ugyanis nemrég megszületett második gyermekük, Elíz. Dani a Mokkában mesélt arról, hogy a szülés során nem volt minden komplikációmentes, ugyanis a pici nyakára rátekeredett a köldökzsinór, de ezt a felesége, Rami és ő is csak a szülés után tudták meg.

"Utólag mondták nekünk, hogy a nyakára volt tekeredve a köldökzsinór kétszer is a leányzónak. Valószínűleg ő is olyan aktív volt az anyukája pocakjában, mint a kistesója. Azt mondták, hogy akkor lett volna talán ebből probléma, ha lassabban születik, de Rami nagyon ügyes volt, és nagyon hamar világra hozta Elízt"

- emlékezett vissza Dani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.