Nemsokára oltár elé áll szerelmével az RTL Klub sztárja

házasság barátság VV Merci VV Robi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Robi és VV Merci a ValóVilág 10-ben lettek nagyon jó barátok. A férfinek köszönhetően talált rá a lányra a szerelem, ugyanis Robi barátja rabolta el Merci szívét. A fiatalok annyira komolyan gondolják a kapcsolatukat, hogy hamarosan örök hűséget fogadnak egymásnak.

Merci kezét párja az Eiffel toronynál kérte meg, ami hatalmas álma volt a fiatal lánynak.

A ValóVilág egykori üdvöskéje jó barátjával, Robival érkezett az RTL Klub Reggeli stúdiójába, ahol elmesélték, hogy Mercinek és szerelmének mesébe illő esküvője lesz majd, amelynek már az időpontja is megvan.

Forrás: rtl.hu

Mercinek nagyjából másfél, két év múlva veszik le a fogszabályzóját, így akkorra tervezik a nagy napot, mert Merci nem szeretne az esküvői fotókon "dróttal a szájában" mosolyogni. A beszélgetésből az is kiderült, hogy a zenei karrierjét építgető Merci és párja nagy lakodalmat szeretnének, a tanúja pedig Robi lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.