Kasza Tibi nem kímélte Kökény Attila feleségét: Aranka könyörgött, hogy kimehessen a stúdióból

Forrás: Instagram/Kökény Attila -
Pénzt vagy éveket! Kökény Attila stúdió felvétel félelem fóbia Kökény Aranka pánik Kasza Tibi sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pénzt vagy éveket! forgatásán kisebb pánikrohamot kapott Kökény Attila felesége, aki köztudottan állatfóbiás. 

Amikor a Kökény házaspár elfogadta a felkérést, hogy szerepeljen a műsorban, még nem gondolták, hogy Aranka Kasza Tibi miatt kap majd sokkot felvétel közben. Márpedig ez történt, amikor a híresen állatfóbiás Aranka meglátta a stúdióba behozott varánuszt.

Forrás: Instagram/Kökény Attila

„Aranka mindentől fél, a műsorban is szinte sírva könyörgött, hogy kimehessen, mert nagyon félt. Szegénykém végül elbújt a hátam mögé, míg Tibi befejezte a „szívatást" - mesélte az énekes a műsor után a Metropolnak.

Az énekes arról is beszélt, hogy az esküvőjükről nem maradt semmi emlékük, mert a videófelvétel használhatatlan volt, ugyanis helyettük az operatőr hölgy csak Attila testvéréről készített felvételeket, mivel nagyon tetszett neki a férfi. Fotóikat pedig Aranka tépte szét az első nagy összeveszésükkor - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.