Döbbenetes hasonlóság: Berki Krisztián kislánya már most tiszta édesapja

fotó Berki Emma Katerina hasonlóság Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc hónappal ezelőtt született meg Berki Krisztián és Mazsi közös gyermeke, aki az Emma Katerina nevet viseli. A kislány azonban súlyos terhet kapott a sorstól, mivel pár hónappal ezelőtt elveszítette édesapját, a mindenki által ismert médiasztárt.

Mazsi mindent megtesz azért, hogy a kis Emma semmiben se szenvedjen hiányt, és kettő helyett is erősnek kell lennie. Májusban veszítette el férjét és szerelmét, Berki Krisztiánt, és egyedül kell kitalálnia, hogyan folytassa tovább az életét. Egyedülálló anyukaként hatalmas teher került a vállára, ám egy friss fotó szerint anyukája problémáiból a kislány semmit sem érzékel.

Berki Mazsi Forrás: Berki Mazsi/Instagram

A kismama Balin nyaral gyermekével, és arra törekszik, hogy lelkileg is megerősítse magát. Mazsi már többször is megmutatta kislányát, ám csak a legújabb fotó igazán szívszorító. A képet saját Instagram-történetében tette közzé, és azt látni, amint Emma mosolyog és a megszólalásig hasonlít elhunyt édesapjára, Krisztiánra.

A kép csak korlátozott ideig, 24 órán át érhető el ide kattintva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.