Berki Mazsi kezd visszatérni az életbe: jó hírt közölt követőivel

özvegy gyász Berki Mazsi baba-mama tábor Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián halála Mazsi terveit is keresztülhúzta, le kellett mondania a régóta tervezett baba-mama tábort. Most úgy határozott, hogy ősszel mégis megtartja.

Úgy tűnik, Berki Mazsi kezd visszatérni az életbe. Közösségi oldalán tudatta követőivel a jó hírt, hogy mégis megtartja a korábban lemondott baba-mama tábort.

„Kedves Követőim és drága első EMMAZSI táborosok! Egy csodás hírt hoztam mára Nektek! Kitűztük az Emmazsi baba-mama & családi tábor időpontját. A tábor, ami elmaradt, 2022. szeptember 27. és 30. között kerül megrendezésre a csodálatos Bambara hotelben. Bízom benne, hogy akik májusban jöttek volna, azokkal találkozom szeptemberben is. (...) Ahogy mi változunk, úgy változik a világ. Ahogy a mi szívünk megnyílik a lényegre, úgy lesz szeretet az életünkben" - írta Mazsi, aki jelenleg Balin tartózkodik kislányával, Emmával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.