A Valmar duó Marics Petije egy hónapos pihenőre kényszerült, mivel a hangszálain csomók keletkeztek. Orvosai szigorú pihenésre ítélték, és azt is elmondták neki, hogyha nem vigyáz magára, műtét is várhat rá. Most friss hírek érkeztek a fiatal énekes állapotáról.

Ahogy korábban mi is megírtuk, a Valmarnak tíznél is több koncertet kellett lemondania, hogy Peti pihentethesse a hangját. Most azonban letelt az egy hónap, és újult erővel vetették bele magukat a fesztiválozásba.

"Antibiotikumot írt fel az orvosom, már csak néhány szem gyógyszer van hátra, és véget ér a kúra.Természetesen a jövőben is kell majd ellenőrzésre járnom, de sokat javult az állapotom" – mesélte a Borsnak Peti, majd hozzátette:

Marics PetiForrás: Marics Peti /Instagram

"Igyekszem kevésbé erőteljesen kiabálni a színpadon, de én azért éreztem, hogy nem vagyok száz százalékos. Rendkívül nehéz visszafogni magamat, amikor a nézőtéren előttem áll a közönségünk és velünk együtt üvöltik a dalainkat. Ettől függetlenül igyekszem nem elfelejteni az orvos utasítását: a korábbihoz képest kíméletesebben kell használnom a hangomat" – zárta rövidre az énekes.