Életveszély Király Viktor koncertjén: fejvesztve menekült a közönség

Forrás: Schumy Csaba -
fesztivál koncert szélvihar Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Épp a 4. Megasztár győztese koncertezett a VII. Tiszabezdédi Tarsolylemez Fesztiválon, amikor hirtelen ítéletidő csapott le a térségre: olyan szélvihar kerekedett, hogy sokan az életüket féltve menekültek a helyszínről.

Bár a település polgármestere szerint személyi sérülés szerencsére nem történt, a vihar miatt félbeszakadt az egész fesztivál, illetve jelentős anyagi károk keletkeztek a berendezésben. A nagy erejű szél Viktor kocsiját sem kímélte: az énekes 24 óráig elérhető Instagram-történetében mutatta meg, hogyan festett járműve a vészhelyzet után.

Király Viktor Forrás: Schumy Csaba

„Gyerekek, mi volt tegnap Tiszabezdéden?! Úristen, micsoda vihar volt, de gondolom, az egész országban. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtuk befejezni a koncertet. Az utolsó két dalt nem tudtam elénekelni, mert olyan vihar csapott le, hogy már életveszélynek tekintettük. Mindenkinek menekülnie kellett valamilyen formában. Borzasztóan ijesztő volt, nagy rendezvénysátrakat felkapott a szél, át is ment a kocsimon, hagyott is nyomot"

– fűzte a fotóhoz a híresség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.