Smink nélkül, játszós ruhában kapták lencsevégre a nyaraló Adele-t

Forrás: Instagram/ Adele -
Szardínia smink nélkül Adele nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar- és tizenötszörös Grammy-díjas angol énekesnő Szardínia festői szigetén pihente ki koncertjeinek fáradalmait, a paparazzók pedig természetesen nem voltak restek lőni róla néhány lesifotót.

Bár egyesek bizonyára jobban örülnének, ha Adele hajókázás helyett inkább megtartaná a koronavírus-járvány miatt elmaradt fellépéseit, abban nyilván a legtöbb rajongója egyetért, hogy neki is szüksége van a kikapcsolódásra, pótlás ide vagy oda.

Adele Forrás: Instagram/ Adele

A promotions.hu szerzett is néhány exkluzív felvételt, melyeken látható, ahogy a nemrég csúcsformába került énekesnő a barátaival szórakozik a tengeren, smink nélkül, egyszerű fekete ruhában. Haját szolid, laza kontyba kötötte, az összeállítást pedig visszafogottan elegáns ékszerekkel tette teljessé. A képeket ITT tekintheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.