Napi horoszkóp (2022. augusztus 2.): a Skorpió egy vágya teljesül, a Bak vállalja önmagát

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A keddi nap igazán szerencsés lesz, a két ellentétes pólus, a Vénusz és a Mars kedvező fényszögben kapcsolódik egymáshoz. Ez igazán jó energiákat jelez! Napi horoszkóp.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint a Vénusz és a Mars fényszöge sugárzó szerelmi energiákat jelez. Most igazán szinte lobog benned az életkedv, és sokat flörtölsz, ha szingli vagy, ismerkedsz is. A párkapcsolatodban is teljes a harmónia.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Sok feladat vár ma rád, aminek azonban kifejezetten örülhetsz. Örülsz, ha látod, hogy olyan feladatot kapsz, amiben kiteljesedhetsz, amiben új kihívást találhatsz. Ráadásul a párkapcsolatodban is nagy a szenvedély és harmónia. Kell ennél több?

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A céljaid lassan elérhető közelségbe kerülnek. Mégpedig minél tisztábban látod a saját utadat a lelkedben, annál világosabban tárgyiasul majd előtted a valóságban is. És annál hamarabb. Segít, ha listát készítesz az álmaidról, vágyaidról.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Érdekes lehetőségek várnak rád, és végre erőt is érzel ahhoz, hogy ezt mind ki is aknázd. A megvalósításhoz azonban még valaki másnak a közreműködése is kell, lehet, hogy a párod az. Ráadásul neki is te vagy kénytelen erőt adni, ha azt akarod, hogy a segítségedre legyen.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerelmi vagy párkapcsolatodban fordulópontot hozhat ez a nap. Azon múlik az együttmaradásotok, hogy mennyire vagytok képesek megérteni és átérezni a másik nézőpontját, világlátását. Vagyis, hogy mennyire szeretitek egymást.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A mai nap próbára tehet téged egy nagy feladattal. Legyen a helyén a szíved, és akkor állni fogod a sarat. A próbatételeken keresztül növekszik a lélek, ismerszik meg az ember.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.