Horváth Éva: "Azt mondják Baliról: ott vagy megszoksz, vagy megszöksz"

Forrás: Instagram -
Bali Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva és családja néhány hetet most itthon tölt, és aztán ismét visszatérnek Balira. Olyan életre akarnak berendezkedni, hogy mindkét helyen megtalálják saját maguk boldogságát.

"Balin másfajta az élet, az emberek kiegyensúlyozottak. Egyvalami stresszeli őket, de az nagyon: a forgalom! Azt mondják Baliról: ott vagy megszoksz, vagy megszöksz. Ha szent ceremónia van, nem mennek dolgozni. Az pedig hetente háromszor is megtörténhet! Ilyenkor otthagynak csapot-papot, építkezést, mindent" – mesélte a Hot! magazinnak Éva, és hozzátette: életük szinte minden percét kitölti a két gyerek.

Forrás: Instagram

"Szinte alig vagyunk kettesben a párommal. Balin könnyű segítséget találni, néha igénybe is vesszük, ha elmegyek például jógaórára, de állandó bébiszittert nem tartunk, mint sokan mások. Még nyaralni sem megyünk a gyerekek nélkül. Nem értjük, hogy más szülő nem akarja látni, ahogy homokozik a gyereke..." - vélekedik, azt azonban nem tagadja, hogy a barátai hiányoznak neki.

"Nekem Balin még nem alakult ki a baráti köröm. Az itthoni baráti társaságom általános- és középiskola óta megvan, őket nem lehet pótolni Balin! Az indonézek szeretnek barátkozni, de számukra a család a legfontosabb" - mesélte.

Éva arról is beszélt, hogy talán Kolumbiában is tudna élni. "Egyelőre ez a jövő zenéje, most Balin van kialakítva az életünk" - szögezte le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.