Majkáék énekesnője megszólalt Curtis távozásáról

Forrás: Veres Mónika Nika / Facebook -
Nika Majka Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nika, azaz Veres Mónika énekesnő már jó ideje erősítette Majka és Curtis duóját, épp ezért érthető, hogy az újpesti rapper hiánya őt is megviseli.

Nika a Palikék világa by Manna című műsorban elárulta: ugyan sok produkcióval, sok színpadon fellépett már, Majkáékkal érezhetően szintet lépett. Teltházas bulik, fesztiválok nagyszínpadai minden héten – mindez nemcsak szakmailag, fizikailag is kihívást jelent számára – írja a Bors. A zenei kérdések mellett természetesen szóba került Curtis távozása is.

„Én egy nagyon jó embernek ismertem meg Atit. Elképesztően nagy szíve van. Csak annyit tudtam neki írni, hogy remélem, megtalálja a magához való utat, amit szerintem sokan keresünk – én is nap mint nap ezzel szembesülök, csak más módon. Remélem, hogy megtalálja a saját boldogságát.

– fogalmazott az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.