Rácz-Gyuricza Dórát betámadták: "Mit képzelek magamról, 3 hónapos anyaként ne osszam már az észt az anyaságról"

Forrás: Instagram -
anyuka Rácz Jenő támadás Rácz-Gyuricza Dóra workshop
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz-Gyuricza Dóra tabuk nélkül akart beszélni az anyaságról, ez azonban sok influenszer anyukának nem tetszett. 

Rácz Jenő felesége eldöntötte, hogy nem hagyja magára az újdonsült édesanyákat, ezért hirdetett egy workshopot, amelyben saját tapasztalatairól beszél. Ez azonban a gyakorlott anyukáknak nem tetszett, és keményen bírálták Dórit, aki ennek hatására majdnem meghátrált.

"Meghirdettem a workshopot, és még aznap eljutott hozzám a hír, hogy több tízezres követőtáborral rendelkező influenszeranyukák írják az oldalukon, mégis mit képzelek magamról, 3 hónapos anyaként ne osszam már az észt az anyaságról" - mesélte Dóri a Story magazinnak, hozzátéve, hogy még az is megfordult a fejében, hogy inkább ki sem teszi a videót.

"Jenő mondta, hogy ne butáskodjak, rengeteg munkám van benne, semmi ártót nem mondok, sőt őszintén beszélek a kényesebb témákról is, és ha csak egy anyuka azt érzi majd, miután megnézte a videót, hogy nincs egyedül, már megérte" – mondta el a sztárséf felesége.

Rácz-Gyuricza Dóra és Rácz Jenő Forrás: Instagram

"Szó sincs arról, hogy bárkinek én akarnám megmondani a tutit, mint ahogy azt sem gondolom, hogy négy hónap után már mindent tudok az anyaságról. Mi több, az első pillanattól kezdve tele vagyok kérdésekkel, amikre nem kaptam választ, mert vagy túl prűd volt az orvos ahhoz, hogy a testem változásáról kérdezzem, vagy nem találtam semmi használhatót a neten. És sokkal könnyebb lett volna ezt az első négy hónapot is végigcsinálnom, ha tudom, nem vagyok egyedül" - magyarázta Dóri, aki 4 ezer forintot kér a videó megtekintéséért.

A történet pozitívan végződött, hiszen Dóri végül kirakta a videót, és rengeteg pozitív visszajelzést kapott, melyből kiderült, hogy valóban hasznos volt az őszintesége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.