Chrissy Teigen bejelentette: újra gyermeket vár

Forrás: AFP/Angela Weiss -
modell terhesség Chrissy Teigen halvaszületés gyermek John Legend várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2020-ban mindenkit megrázott, amikor kiderült, hogy John Legend és Chrissy Teigen gyermeke halva született. A modell nagyon összetört, bánatát rendszeresen alkoholba fojtotta. 

Alkoholproblémái mellett olyan hírek is napvilágot láttak, hogy mindenhova magával hurcolja halott gyermeke hamvait, és számos más problámáról is cikkezett a sajtó, de Chrissy végül talpra állt.

Chrissy Teigen Forrás: AFP/Angela Weiss

Most pedig Instagramon jelentette be, hogy ismét gyermeket vár, a kiposztolt fotón már egészen kerek a pocakja. A képhez tartozó szövegből is kiderül, hogy a terhesség lombikprogram segítségével jött létre, és a modell sokáig titkolta, attól félve, hogy a baba esetleg nem egészséges. Végül rászánta magát és megosztotta rajongóival a nagy hírt:

"Az elmúlt néhány évben finoman fogalmazva is sok megpróbáltatáson mentünk keresztül, de az otthonunkat és a szívünket ismét öröm tölti el. Nagyjából 1 milliárd lövés után (mostanában a lábamba, ahogy látjátok) úton van még egy babánk. Eddig minden vizsgálat alkalmával azt mondtam magamnak: "rendben, ha egészséges, akkor ma bejelentem", de aztán a szívverése hallatán mindig úgy éreztem, még várnom kell. Nem hiszem, hogy valaha is ennél többet izgultam és aggódtam volna az életben, de eddig minden tökéletes és gyönyörű, bizakodom és csodásan érzem magam" - írta Chrissy a posztban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.